Chcem dávať, nie brať
Anotace: ...nebude to jednoduché
Zatúlanému prameňu vlasov
dohovoríš jediným dotykom.
Kútiky mi dvíhaš do úsmevu,
si bližsie s každým nádychom.
Vraciaš mi po kúsku seba samú,
dávaš zmysel mojim dňom.
Dovolíš mi byť blízko
- viem, to je najvzácnejšie,
čo dokážeš dať.
Snáď ti prinesiem viac,
než budem musieť vziať...
Přečteno 269x
Tipy 10
Poslední tipující: Marten, Jana Wagi, enigman, Frr, Zrzi, Kubíno, CoT, Neegoista88
Komentáře (2)
Komentujících (2)