je zapletenej do svýho osudu
kterej prostě nafasoval
a hotovo
podřízen jeho myšlenkám a cílům
se vysmál svobodný vůli
protože všechno je to podfuk a klam
"to se stává, říká doktor
měl jste přijít dřív"
" kdybyste přišel dřív, napakoval bych vás práškama a žádný pochybnosti by vás neskličovaly-byl byste perspektivní mladíček schopen příznivého provozu
ve světě normálních spokojených lidí.." ST* :-D*
11.06.2019 18:55:07 | Frr
Svobodná vůle? Nemusíš to udělat... ale běda, když to neuděláš!
Pěkný a konec je škubnutím koutku.
10.06.2019 00:12:10 | šerý