Anotace: ...nie, ona len nepozná, že niekomu patriť nemá
Mozaiku skladáme
z ukradnutých chvíľ,
čo sklíčko, to na duši šrám.
A láska?
Tú netrápi, že je hriešna,
ťarchu vín nesie každý sám...
taková ona není to jen lidi si to zaměňují...
10.06.2019 21:38:11 | enigman
Že? Ja viem, ona je v tom nevinne..tak nejak to asi bude...dik:)
10.06.2019 21:43:06 | gallatea
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?