Anotace: pokračování Vrátila ses.. Polibek smrti a utrpení. Omlouvám se, že to není zrovna moc veselé..
Ahoj Inies! I za polibek by se člověk vrhnul do náručí smrti, kdyby byl od té, kterou tak vroucně miluje! Je fajn, že ses oprostila od té tíhy v nitru :)). Bojuju s tím taky, jenže jsem lapenej v pasti. Ale nelituju toho. Nestojím o snadný život. Odpustil jsem všem, jen ne sobě. Proto jsem měnil před rokem asi třikrát nick.
Doufám, že se Ti teď daří líp a že jsi šťastnější. Moc bych Ti to přál :-)).
Pa
vlkodlačisko :-D
11.03.2007 15:24:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč