STAVIDLA OTEVŘENÁ OŠKLIVOSTI
STAVIDLA OTEVŘENÁ OŠKLIVOSTI
Když v ložnici osamím
Pronásleduje mě nevlídnost
Vlastních pohledů
Vracená zrcadly
Odstrojují mě jako auto
Na dešti, na větru
Cítím jak mi do olejnic
Natéká voda
Vevnitř reznu a skřípu
Ztrácí se ze mě šťáva
Intimita vyhřezlá jak děloha
Vytelené krávy
Ve špinavých rukou
Pacholků šetřících
Na veterináři
Hnětou mé tělo
Jako linecké těsto
A já trnu, kdo z nich
Mě rozřeže
Rozbourá jako vepře
Naskládá na tál
A zasune do pekelné výhně
V naivním očekávání
Vánočního cukroví
Tlačí do mě své vlaky
Špinavého prádla
Ošklivosti, vzteku a křivd
Které doma
Nemají s kým prát
Můj obličej to sleduje
jak dispečer
přehazující výhybky
hledající volnou kolej
Rozum mi rozebírají
Šroubováky alkoholu
Snaží se tak napodobit
Omámení zamilované
Ráno můj vnitřní zrak sleduje
Jak zvířátka budoucího deliria
Jako malí hodináři
Skládají ten aparát
Zase nějak dohromady
Přečteno 230x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Iva Husárková, Marten, J.Karasová
Komentáře (2)
Komentujících (2)