Sám voják v poli
čeká na kulku z milosti
namísto života raději smrt si volí
když srdce má jen plné bolesti.
Pak odříká vyznání tiše a sám k sobě
"Vše marnost nad marnost
duše má náleží jen a jen Tobě."
Hezky temné...
11.06.2019 13:51:52 | J.Karasová
uf! To je jiný kafe než to, cos tady zatím vařil... Čím ses nechal inspirovat?
11.06.2019 13:50:02 | PATA
Životem. :)
11.06.2019 13:55:59 | lonewolf
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?