Sbírka: Kolem dokola
Na okenním parapetu
Schovávám pět bílých květů
Jeden, aby kvetla louka
Druhý, aby vítr foukal
Třetí, aby slunce hřálo
Čtvrtý, aby vše se smálo
A pátý jen tak pro radost!
Milé, pěkné... Hóódně kdysi, jsem měl podobnou v Památníčku od mé kamarádky.
11.06.2019 21:27:15 | šerý