MONIKA A SIMONA
MONIKA A SIMONA
Monice podepisuji
Lomonosovu monografii
Říkám jí opět mon amour
Protože duše je monastýrem
V monarchii rozumu
V montérkách instaluji
Samonosnou monstranci
S monopolem na harmonii
S harmonogramem vysazování
Hormonální antikoncepce
Až do úplného konce
Vedu monotónní monology
O monolitu monogamie
Žehrám na monokl
Kvůli Simoně v monokinách
Přečteno 229x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý
Komentáře (6)
Komentujících (3)