Stavba letu
.
Každý o sobě píšeme knihu
a stránky nám obrací třetí ruka
jen co se kolem pole mihnu
překročíš staré šraňky
a vejdeš v luka
Jen co se s knihou vypravím
na louku
projednou
tak Znalý a Hloub
postavíš dávný dům v
jásavém klobouku
Helenin Paridův
.
.
Přečteno 212x
Tipy 16
Poslední tipující: vojtěška, Helen Zaurak, Jort, Iva Husárková, vlnka, Marten, Dreamy, Frr, šerý, Amonasr
Komentáře (10)
Komentujících (4)