Ze vzduchu a kamene
Anotace: Jedinečně stejné
Sbírka:
Radimovi
Potřebuji se dotýkat kamene
(řekla a mělo to svou váhu)
Vzdušné zámky
děti nenakrmí
Potřebuji se dotýkat tvojí kůže
(řekl a bylo v tom dost citu pro oba)
Domov bez duše
Tě nezahřeje
A tak se on dotýkal kamene
A tak se ona dotýkala jeho duše
Leželi pak na dřevě
na podlaze
utkané
z hoblovaných prken
přikryti sami sebou
Dvě tenké nitě
(života)
spletené v lano
K sobě přimknuti
(dvě duše)
ve vzdušném zámku
postaveném
z vody
písku
dřeva
kamene
a citu
Přečteno 308x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, Jort, BaZiNgA, Iva Husárková, Frr, enigman, Neegoista88, Kapka, vlnka, J.Karasová
Komentáře (6)
Komentujících (5)