Zas v srdci mi bloudiš
ač zamkla jsem tě v hlavě
Ve snech mě pokoušíš
Cítím se tak krásně
Ta dávná Minulost jako by byla přítomností
Sáhnu na prázdné místo vedle sebe
Uvědomím si pravdu která zebe
Jsou to už roky kdy rozloučili jsme se na rozcestí
S hlavou vzhůru jsem chodila po světě
A Nikdy snad netoužila po odvetě
A přeci s tváří poklidnou
Hrála si na ženu silnou
To aby nikdo neviděl city v hlouby ukrytý
Další muže jsem v loži měla
Lásku, vášeň předstírala
A sama sebe přesvědčila
Že jsem na tebe zapomněla
Hlava může, však srdce lhát neumí
Vynořil jsi se z hlubiny
Ve tvých očích se topím
Nešťastný po boku ženy
Tak trochu se bojím
Kdysi si plakal na jejím rameni
Minulost je tak živá
Ona mi tě odcizila
A teď stojíš předemnou
Tvé oči. Nelžou?
Podlehám tvému mámení
Můj charakter pere se s touhou
Chce aspoň minutu pouhou
Věřit, že jsme opět My
A cítit tvé něžné doteky.
Však ona je tam někde "plná trápení"
16let dokonalého muže v srdci mám
Co na plat,když osud nepřeje nám
Dvě duše sobě si souzený
Co cestu nenašli k souznění
To pouto mezi námi,nikdo nezmění
dobré jsou první 2 řádky, opravdu
14.06.2019 06:56:20 | Karel Koryntka