SIMONA A MONIKA
Anotace: Marten mi báječně nahrál na pointu, čímž mu děkuji a umísťuji novou verzi.
SIMONA A MONIKA
V montérkách instaluji
Samonosnou monstranci
S monopolem na harmonii
A harmonogramem vysazování
Hormonální antikoncepce
Vedu monotónní monology
O tom že stereotyp monogamie
Může nahradit stereo se Simonou
V bezvadných monokinách
Potom si třu monokl
A žehrám, že tohle by nevyhrál
Ani generál Montgomery
Po bitvě u Monte Casina
Monice dávám na usmířenou
Lomonosovu monografii
Říkám jí opět mon amour
Protože duše je monastýrem
V monarchii rozumu
Přečteno 218x
Tipy 7
Poslední tipující: Marten, Frr, Iva Husárková, Descardea
Komentáře (9)
Komentujících (4)