Franta dárce krve je,
v "krvy"- do žil naděje,
nebraní se odběru
a na druhé myslí,
je to pěkná tradice,
tatranka to jistí. ;-) nebo už je jiná ^ST^
19.12.2019 10:56:46 | jenommarie
Nápad je vynikající, básničku by bylo třeba ještě trochu doladit. Nahradit Fandu a některá pomocná slovíčka (všechny, všem, to, to, zase, zas) slovy určitými. Aspoň některá. Aspoň trochu na ní ještě zapracuj.
Naopak rým "věc - věc" vyšel báječně, jako taková rozpustilá banda v jádru poctivých chlapů. To je v básni nejcennější a živé.
15.06.2019 07:45:06 | Karel Koryntka