Brala bych tu kytaru...i když, "ujíždím" i na jedné klavírní skladbě, jednou se k ní pokusím napsat slova. :)
15.06.2019 21:19:30 | Dreamy
Moje oblíbená je Hurt To už byl krásný, pro mne...
15.06.2019 20:20:38 | Philogyny
To ano. Celkově však obdivuji jeho životní příběh, který touto skladbou uzavřel. Charisma, že by se dalo krájet a pohled do zrcadla, jenž neukazuje tváře, nýbrž poznání. Že krásní býváme i na vedlejších cestách, když nezapomeneme cíle.
16.06.2019 05:47:36 | Now