Anotace: Léto s úsměvem
Paráda. :-)
Kolo nám dává možnost "letu", odpoutání se.
Jedu-li jen tak pro radost, nešněruju se do dresu, ale jedu jen tak...s větrem ve vlasech.
Na dovolené v Německu jsme viděli, že místní používají kola jako přibližovadla a "jen tak". Slečinky v šatičkách, dámy v sukních, pánové v košilích i tričkách. A kola? Různá - nová, moderní, stará, některá jako po babičce...pestrá všehochuť - jako všechno v životě.
Brouky Pytlíky v cyklistické uniformě ve městě jsme neviděli - dávala jsem na to pozor.
07.09.2019 12:32:03 | Teta Vodnářová
...mám to podobně, přilbu tedy mám, na kole jezdím rád, ale cyklisty vůbec rád nemám...;-)
17.06.2019 14:33:13 | Marten
Jsi prostě přežitek své doby. To bychom dodnes mohli sedět třeba v jeskyni u ohně. Ale na druhou stranu beru to, že pro někoho jsou "přilby, dresy" jen módní doplněk :D Každý má něco :)
16.06.2019 19:58:56 | CoT