Anotace: ***
tkalcovský stav mě vždy přitahoval vířením inspirace rukodělnou prací...
25.07.2019 15:04:39 | enigman
TAKTAKTAK....vílunko-tahle Tvá je něhou v aspiku z granátových jablíček..
..R A D O S T ***ST** :-:-)
17.06.2019 12:44:54 | Frr
nová slova "pooblačně" a "běžník" jakž takž chápu, ale co znamená "vlkádám si do očí" - to znamená že před hrdinkou sedí vlk a fixují se pohledem?
17.06.2019 07:15:08 | Karel Koryntka
Kájo...autoři na literu mne naučili výrazy které jsou pro mne nové nejdříve prověřit strejdou Googlem ;), pavouci z čeledi běžníků snovají vlákna babího léta.To má spojitost se mnou babí(čkou;) a chtěla jsem propojit obě sloky tím pavoučím prvkem.Pooblačné nebo nadoblačné oblasti se mi vybaví ve spojitosti s výkladem Biblických pravd a v tom že zde některé autory přímo "žeru" chichichi v obou pólech smyslu slova jsi se trefil ;) super díky chlape!
17.06.2019 10:01:47 | Malá mořská víla
Tak tohle je od Tebe, Dílo. Patří k Tvým nej, kterých jsem si u Tebe recitoval. Už Tvé dva první famózní řádky... Gratulka a užívám si.
16.06.2019 23:13:40 | šerý