Polkni
Dej mi pilulku na jazyk,
dopováním prášků
se snad konečně podaří
nafoukat naši lásku
Zapijem ji sami sebou,
snad už si budem chutnat.
Když hýbeš mnou, já pohnu tebou,
na provázcích jsem nudná.
Dej mi pilulku na jazyk
a všechno bude méně bolet,
hádky jsou náš hloupý zvyk
... a pak už jen -
Já nahoře, a ty dole.
Přečteno 271x
Tipy 6
Poslední tipující: Nevratný obal, TJD, Krahujec, lonewolf, Neegoista88
Komentáře (0)