šla jsem zahradou
téměř k obloze
tyčila se rudá růže
napadlo mě kdesi
uvnitř
osamělá
půjdeme spolu
v trávě si zatančíme
jedna druhé
zašeptáme slova
pro která svět
nemá pochopení
tvá osamocenost
mě samu kdesi uvnitř bodá
máš sametový šat
plný slunce
a přece
kam ukryla se touha
co do stvolu
vháněla tvůj růst
proč v půli cesty
ses tak náhle rozmyslela
kráčela jsem zahradou
téměř nedýchala
v naději
že zaslechnu tvá slova
ticho za tichem
ozvěnou se line
přeci jen cos málo
mně jsi zašeptala
cosi
co jsem už kdysi dávno
zapomněla
..jak voní ticho slůvka nedovyřčeného v zahradách Naděje...:-D ST** KRÁSNÉ**
19.06.2019 21:56:57 | Frr
ještě je ... Naděje ... jak se zpívá v jedné písničce ... děkuji. úsměv.z.
21.06.2019 08:12:33 | zdenka
Líbil by se mi, váš společný tanec ve větru. To téma je kouzelné... i tvé pokorné našlapovaní zahradním tajemnem. Našlapuji s Tebou...
19.06.2019 21:56:39 | šerý
Nádherně sryté náznaky niternoSTi Zdeni...bravo...nevěřila jsem, že se to stane, ale i samotu už dokážu milovat...paradoxně nejsem vůbec sama :)
19.06.2019 20:10:02 | Malá mořská víla