Křičím a volám do tvojí krajiny
hledám cestu v čáře na dlani
Bůh nad námi mocný a jediný
vzdá to a už nám nebrání
Už tvé úrodné teplé mapy
nejsou obsazovány cizí havětí
Už nepoznáš nikdy jiné chlapy
spojení ztrácíš s podsvětím
Svět kolem se nezmění
přesto tak jiný se zdá
Amorek nemá brnění
však vlekou sílu přesto má