Takové iluzorno se dá prožít. Když nebe hoří, nutno hasit fantazií. Jinak jen šedé nebe... v reálný popel. Ležet si sám na mýtině, je dnes komfortem. A jen pro zdejší vyvolené poetické milionáře. Jsem poetickým "pracháčem." Na mýtině jsem ležel před týdnem.
Pěkný to máš!
20.06.2019 21:59:03 | šerý
Díky můj věrný čtenáři. Město je svázané myšlením spěchu, louka je nádech po výdechu. Jsem rád, že znáš ten pocit.
21.06.2019 16:31:20 | Now