Anotace: Jak zzrcadlo i když není celý. Vidí do mě a odráží to aby žaloval
Volání o pomoc do korun stromů
Závody s časem bych zachránil sny
Odvázat kotvu co táhne mě dolů
přirazit k tobě a tát jak sníh
Půlměsíc jediný živý je svědek
viděl nás, slyšel a četl
Svítivý divák podplacen miliony cetek
nyní se ale přepočetl