zahrádkářská
Anotace: ocenění Prvotiny 2018 Olomouc, sbírka Se psím hovnem na podrážce
zima je za námi! -
ostravské zahrádky
rozkvetly do krásy...
léto lže barvami -
všichni jsme Adidas
trička i kraťasy
Ostravar zdražili
pičusi jacísi...
ještě že na šeku
přidali, debili! -
zima je v prdeli,
dvě piva od breku
čárka jde na čárku
z cizího neteče
pije se do vzteku
o šasi kočárku
opři se člověče
dobře je člověku
padesát sedmička
projela Závořím
z čeho se nestřílí?
každá je samička
dobře je člověku
tak aspoň na chvíli
Přečteno 369x
Tipy 15
Poslední tipující: Marten, mirecek, Jenda P., Frr, A42, Iva Husárková, hanele m., Avola
Komentáře (4)
Komentujících (3)