Taj
.
Až přestane pražit slunce
a najdeš to ticho v pavučině
první kapka ťukne na okno
voda smutku odteče
strhávajíc baráky únavy
a plotů z ostnů
povím ti slova
jako tři malá tajemství
ve třech skříňkách
nad mraky
s klíčem
v hlubinách
.
.
Přečteno 303x
Tipy 17
Poslední tipující: Kubíno, Jort, Dreamy, Frr, Marten, Amonasr, piťura, šerý, zdenka, J.Karasová, ...
Komentáře (7)
Komentujících (4)