Klonazepam
Klonopin.
Poslednýkrát raz a navždy,
uzatváram okruh mojej kvázi
vraždy.
Toxicita telom klesá,
okolo cítim záchvev,
začína jar,
zjavujem krásy lesa.
Klonopin mi šťastie bral
a dával falošnú nádej odmála.
Methaphysical toska si však šach
v mojej hlave na špagátiku zahráva.
...s alkom ako zhnitý list unášaný prúdom. R. I. P. Atlantída project.
Komentáře (0)