vypáslou a koupěchtivou paní
zajímá jen kolik to dělá
a její muž
tak trochu básník
vesele štěká
když je pryč
protože
její hranatá, rohatá
a bezkrevná slova
ho tolik ruší
na té uvolněné
a přítulně zrýmované cestě
za pokladem
super, pobavila. Prodávám už dosti dlouho a také bych mohla vyprávět .-)
12.05.2020 22:53:51 | Jaruška
díky a krásnej....
všechno krásný Jaruško✴
12.05.2020 23:00:39 | Yry
Děkuji .-)
12.05.2020 23:07:14 | Jaruška
ten pán si tak připadá
jako pes
je to submisivní tvor
a slova bez krve od jeho amazonky
zkrátka a dobře
někdy to tak bývá :-)
01.07.2019 08:06:10 | Yry
štěká, bezkrevná, tolik, přítulně, cestě - to je seznam slov která mi připadají nepřesná.
Název je naopak pěkný, výstižný.
01.07.2019 06:55:52 | Karel Koryntka