Princezna
Anotace: Krásná nevinná a bez tíhy nadcházejícího dne
Východem slunce silueta těla
mění barvu když tma už uletěla
Jen přisunu se a obrysy pohladím
rtům správný cíl polibku směle poradím
Tichá a krásně nevinná
láska k tobě musí být povinná
Jak oddychuješ odněkud z říše snů
tak připomínáš princeznu
Přečteno 253x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Fany, J.Karasová
Komentáře (1)
Komentujících (1)