To je tak nádherné a muzikální dílo naprosto zralé k zhudebnění :-)
Velice v tom cítím melodii :)
Obdivuji Váš styl a Vaši tvorbu :-)
Byť je tohle první báseň, jež jste zde vložil, domnivám se, že Vaše tvorba je jistojistě velice skvostná a hluboká :)
02.07.2019 13:05:21 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Mockrát děkuji, váše hodnocení mne zahřálo a přijemně překvapilo. Doufám, že další básně co tady budu přidávat, se vám budou také líbit :) Ještě jednou velké DĚKUJU, taková reakce potěší kažého básnika.
02.07.2019 21:50:28 | W
Úchvatné stvoření a drahocenné...Těším se na Vaši tvorbu nevýslovně.
02.07.2019 22:31:37 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Nádherné slova od úžasného a nadaného člověka, děkuju. Vaše slova mě nevýslovně těší a motivují.
02.07.2019 23:09:26 | W
Jsem hluboce potěšena,vzácný W :-)
03.07.2019 00:53:36 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA