Leky
.
Ptali jsme se v obchodních centrech
Třeba i ta smrt bude ve slevě
umírání v akci
Pryč je doba předražených vakcín !
Ptali jsme se i na hřbitovech
Třeba na zmrtvýchvstání
dají hypotéku
Pryč je doba nedostupných léků !
na mou.dr.ost
.
.
Přečteno 219x
Tipy 10
Poslední tipující: Marten, Iva Husárková, Fany, Jort, Frr, piťura
Komentáře (5)
Komentujících (3)