Já to taky nechápal, člověk nejvíc nechápe to, co mu není podobné. Ani bych nechtěl, aby bylo...:-D
06.07.2019 14:21:18 | Lighter
Domnívám se že ty nedostatky jsou přes všechno spíš "lidské" ne "nelidské" a že ses na spolužačky rozmáchla moc přísně. Pojďme to prosím nazvat "Umělé tvary" ten motiv je víceméně v každé sloce a vycpávky (pokud rozumím) zahrnuje. Dále je v textu více chybiček, slovosled (1.řádek 2.+4.sloky), nepřesná slůvka (pro dobro věci MUSÍŠ se bouřit), zdvojení (snad asi). Básnička mě celkově nadchla svým živým zaujetím, které člověku jenž nejde s davem nejdříve s podivem ale nakonec se zájmem a respektem každý věří. Ano holčičky umějí být potvory.
PS (vtip): to jsou ony co tady teď v dospělosti píšou ty úžasné vzletné básně a la "slza stéká po líci" ha ha ha ha
06.07.2019 08:44:27 | Karel Koryntka