Jo registrovaní kamarádi na fejzu jsou úchvatní. Potřebujeme vřelé písmeno co zahřeje... i hereckých pitvorek fota tolik zaujme. Nádherně vymoženosti. Sbíráme do stovek duše a když omrzí, naštvou, tak i pocit moci zadarmo. Stačí v nose pošťourat a klepnout... enter! Krása snadnosti.
Jsme krásně zařazeni. Dobrý, Nowe.
08.07.2019 18:16:20 | šerý
Zařazenost je povinná položka..:)
Nesoudím, nehodnotím, neúčastním se.
Ve své samotě zůstávám lesem.
09.07.2019 11:29:06 | Now