Jsi nadherna duse, jez touzi vzletnout vstric jasne nadeji.
13.07.2019 16:10:56 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Needfly znamená "potřebuju letět"? A ono to podle básničky není vůbec snadné. Básník si uvědomuje své hlubiny a nerozumí jim. Smysl života, kdo jsme a proč žijeme, neznáme. Nevíme to absolutně vůbec, jen všichni cítíme, že jde o něco významného (až strach ze života ). Je to tajemství. Pro člověka je to moc důležité, nejdůležitější ze všeho. Jak přistoupit k životu, co dělat? Co s tou tmou? Jak správně žít, jaký být?
(Akorát když básničku pojmeme takto přímo o nejvyšším smyslu všeho, tak vycházejí podobně, sdělují "a já taky nic nevím". Tvá básnička není hloupá, ani mělká jak na literu často bývají. Zkus pojednat o něčem menším, přehlednějším. "Needwalk" řekl bych.)
11.07.2019 08:47:55 | Karel Koryntka