Na noční obloze
svítí dvě hvězdy,
ženou mě na lože,
a já nevím jestli...
Budou svítit i pozítří,
až se zase jednou proberu,
do novýho protivnýho dne,
kdy budu o půl jedný ráno čekat,
jestli ještě zaberu.
Můžu se zeptat na velmi intimní věc? Kolik času tráví tvá básnířka před zrcadlem? (já ti pak na oplátku řeknu proč se ptám + třeba kolik času já)
12.07.2019 08:42:06 | Karel Koryntka
Před zrcadlem? Bohužel, před zrcadlem si občas ani nestačím vyčistit zuby. (Poslední dobou jsem v jednom kole) Ty ale asi narážíš na to, že jsou MÉ výtvory až příliš MÉ a vždy o MNĚ. Přiznávám, možná jsem malinko do sebe zahleděná. Ale teď k věci, která MĚ skutečně zajímá, kolik že času to vlastně prožiješ u zrcadla? :)
12.07.2019 13:59:47 | Ječmínek Máselník