Mořská pěna na tvé tváři,
věčná jako jaro následované létem,
oči, co se topí ve skelné záři
a ústa pohrdající každým lékem.
Snad se jednou objeví,
úsměv místo bolestného úšklebku,
až budeš pátrat, kam se všichni poděli,
s vědomím své chyby a jejího následku.
Prozatím se můžeš topit ve smutku,
jako ryba ve vodě,
nakloněn všem druhům zármutku,
v nekonečném apatickém závodě.