Anotace: ...
poslední verš ve druhé strofě se ti tak úplně morseově nezrýmoval ...:)
14.07.2019 11:07:19 | lawenderr
Ta šance kterou básník má spočívá v cestě dovnitř. Když nás přepadne ten prázdný pocit a nespokojenost, je záhodno tu výzvu přijmout a opravdu hloubat kdo jsme. Zajet do sebe opravdu na férovku a ptát se po smyslu života. Hledat svou vlastní odpověď na tu otázku. Nespokojit se s frázemi (opíjím se smutkem, topím se v samotě). Hledat ještě dál to "místo" to jest to "já" - svou pravdu, jak hrdinka plánuje v poslední sloce. Až ji najde nebo už i cestou vznikne věřím osobitější básnička.
14.07.2019 08:12:02 | Karel Koryntka
A já věřím, že s těmito prázdnými řečmi není potřeba komentovat.
Nějak nechápu vaší kritiku posledních dvou básní autorky, když jsem viděl co píšete vy. A používat slovo osobitější ve vašem případě je pokrytecké. Hezký den.
14.07.2019 11:42:41 | Thraxen