ZA JASNÉ NOCI
Za svitu hvězd.
Ležíc na měkké trávě.
Při šelestu listí.
Vzpomínám na krásné chvíle.
Při svitu měsíce,
hledím do dáli.
S měsícem a hvězdami,
hledám dávno ztracené.
Za jasné noci chladné,
procházím se lesem.
Své přání vkládám do listů.
Mé vzpomínky zůstáváji v šlépějích za mnou.
Za jasné noci tajemné,
nezůstávam na místě.
S jasným měsícem před sebou.
Jdu dál a dál, do noci.
Komentáře (0)