Noc se chytla v pavučině
Anotace: Anotace? K čemu to?
Noc se chytla v pavučině
Kapka rosy na sítině
Dvě berušky na mém klíně
Jinak ticho po pěšině
Deštníkové malování
Uplakané pousmání
Špatně skryté vylekání
Kam teď půjdeš? Nemám zdání...
Komentáře (2)
Komentujících (2)