~~~~~~~~~~
"ona a on"
to jsou dva
co k sobě patří
jsou jako
dvě kapky deště
co vedle sebe
tiše prší
jsou jako
ty třešně spojené
on řekne ano
ona však říká ne...
i kdyby třeba
dvě noty byly
málokdy by se
jen tak rozladily
housle je spojí
v jediný tón
trochu je vyruší
snad bombardón...
tak se ti dva zase
honem objali
píseň lásky
spolu si zahráli
tanečním krokem
jak na plese
láska tím sálem
v objetí nese se
"ona a on"
to jsou ti dva
a lásky tón...
~~~~~~~~~~
Nádherné,Kvety :-)*
18.07.2019 17:49:17 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA