jde v průvodu lokajů
a za cinkotu rolniček bláznů
hledá životní cíl
nacamranej životem
co hrdlo ráčí
žene to "štěstí" až k zalknutí
-
no a já
natlačenej v tom mlejnku na maso
prosím za prominutí
že vo tom tady pokrytecky tlachám
já podělanej básník
kterej by si možná vobčas
taky rád zaplaval
ale nechci se namočit
"Nacamranej životem*"
Hezky beznadějně na jemno, budeme pomleti mašinerií světa. Mám z toho osobní orientační chaos. Nechodím radši ani na houby a plavu jen v teorii ryby na suchu.
Rád jsem opět u Tebe početl. "Zakalil" si dobře!
20.07.2019 23:08:34 | šerý
Má to vtip i hloubku... tak bacha dna nenahmatáš ;)
20.07.2019 20:15:04 | Malá mořská víla
I tvůj koment má hloubku
a rád Tě u mě vidím :-)
20.07.2019 22:17:36 | Yry
Yry všechno co vím dobrého, mě naučila matka příkladem a voda svou inikátností :)
21.07.2019 04:55:57 | Malá mořská víla