upřímné kajícnici hvězdička jistě neodepře prominutí, lépe řečeno vysvětlení: za samotné své sklony dívenko se neomlouvej. Bůh nás stvořil z poloviny jako zvířátka. Ale zavázal nás navíc schopností rozlišit dobro a zlo a nemá rád lež. Jednoduše řečeno: i v posteli platí právo.
Zpovídající se hrdinka je živá milá, s jemným studem a zároveň otevřená. Když se nám podaří v básničce zachytit mluvení, většinou už všechno klapne.
21.07.2019 11:41:38 | Karel Koryntka
Nádhera :-)
21.07.2019 04:52:59 | Blázen
Nevýslovná krása.
21.07.2019 01:29:58 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
ještě, že máme hvězdičky.../bohužel ve velkym městě jich ale mnoho nespatříš/..:-D*
20.07.2019 23:50:29 | Frr
Když postel je nekonečná poušť. Povedená "zpověď" k hvězdičkám, které neklamou.
20.07.2019 23:41:49 | šerý