ztlumenej názory ostatních
žije už jen v uvozovkách
a z nedostatku poslušnosti
ani v Boží milost nedoufá
je jak prasklej kostel
kterej taky nezná svojí duši
ikdyž uvnitř se už lecos odehrálo
ale jednu věc pochopil
že všechno tady
má svůj datum spotřeby