Anotace: Občas je těžký věřit, že vítr nemá cíl, úmysl a duši.
Řekl bych že vítr duši nemá, a většinou o tom ani neuvažuju. Takže básnička mě, počínaje druhou slokou, trochu nutí vykročit na tenký led fantazírování, místo aby přesvědčila.
22.07.2019 08:33:14 | Karel Koryntka
Tak to já to mám opačně, od básniček nečekám přesvědčování, ale právě to, že mi otevřou okno k představám. Že mě nechají, abych si v nich našel to, co se mi na nich líbí a nikdo mi neříkal, co si z nich mám vzít. Prostě takovou svobodu, kterou jinde, než v umění nenajdu. A tahle je navíc taková hravá a tak nějak něžná...
22.07.2019 08:59:54 | pendejo Noise
Děkuji za reakci, ale netřeba to říkat mně.
Je tady takových básniček 20 denně, které se ti budou líbit a všechny autorky budou rády za tvůj komentář. Tak honem za nimi.
22.07.2019 09:13:31 | Karel Koryntka
:)
Jsem rád, že moje komentáře někoho potěší..... Já jsem totiž na světě proto, abych dělal ostatním radost. A jestli si myslíš, že se mi to daří, tak musím říct "mission accomplished!"
Hezký den :)
22.07.2019 12:47:24 | pendejo Noise