V myšlence je síla a budoucnosti se není čeho obávat...pokud myšlenka není minusová.Kdo ví, pozitivní mysl vždy lepší časy přináší.
26.07.2019 22:17:29 | Krahujec
Nádherné :-) Jedna z nejkrásnějších básní, co jsem od Tebe četla.
Ale myslím, že se nemusíš bát. Vždycky se STane jen to, co se má stát, a my s tím nemůžeme stejně nic udělat, tudíž je zbytečné mít strach, má milá Amiradi. Na druhé straně Ti ovšem hluboce rozumím. Taky se někdy bojím...
23.07.2019 20:53:46 | Titanie
Hezká přírodní...Kdo si dnes všimne květů cesty, když sviští svým smradlavým bourákem dálnicí za lepšími zítřky...
23.07.2019 14:18:27 | Marten