Anotace: ***
Být tak svou tužkou
namalovat obraz
zrcadlový odraz
mé duše
na bělostném plátně
Byla jsem pastelkou
v počmáraném památníku
Být žádoucí tuhou
rýsovat obrys
modelovat otisk
svého srdce
na křišťálové hraně
Byla jsem pastelkou
teď získávám volnost ptáků
ZAJÍMAVÉ, RŮŽENKO :)
23.07.2019 16:05:09 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA