Ačkoliv moře příboj neopouští
A vlny buší do zvětralých skal
Připadám si jak na poušti
Ve stínu stromů rád bych spal
Oblečena do županu
Stojíš tak strašně daleko
Ve dne, v noci, ba i k ránu
Já ztrácím rozum toliko
Opěvovat tvoji krásu
Sluší se i nehodí
Odevzdat svou duši kanafasu
Tak, jak to dělávají marodi
Myšlenky vždy v hlavě víří
Jak ozvěny mezi skalami
Kdo si věří, náhle nevěří
Tělo poseté je ranami
Něco tak končí, něco začíná
Něco však nemá konec žádný
Kdo zapomněl, stejně navždy vzpomíná
A kdo vzpomíná, snad není špatný
Včerejší den již odešel
Nikdo snad nezahodil klíč
Já neztratil to, co jsem našel
Co stalo se, není navždy pryč