Anotace: Asi naprostá blbost ....
Myslím, že jsou to hurisky. Jinak pro mě dosti neoceněná poezie. Potěšils mě. Jak k tobě přišlo takové téma ?..pouze zvídavost až na kost.
25.07.2019 22:49:35 | Now
Jsou to hurisky, máš pravdu. Hned to opravím, nerad jsem za hňupa častěji, než je nezbytně nutné :)
A jak jsem přišel na tohle téma? Vlastně ani nevím, jako slepej k houslím. Asi jsem si vzpomněl, jak se mi líbí kapičky potu na bříšku mojí lepší polovičky, když skončíme s milováním, jak v nich zajiskří sluneční paprsky a já mám chuť je olíznout. A pak už to jelo samo, nějak mi do toho vlezla ta islámská mytologie (nejdřív tam bylo jen láska je válka, ale to svatá se mi tam líbilo), odtud je krůček k džihádu a z toho se potom asi podvědomě vyloupnul ten kulomet atd....... :)
Ale já neumím psát poezii, je to na mě moc složitý útvar. Proto píšu jenom říkanky. Ale chtěl jsem to zkusit a když už jsem to vypotil, tak mi moje nadutost nedovolila to sem nepověsit, když je to tady tak pěkně anonymní portál. Veřejně bych se k tomu samozřejmě nepřiznal, ale to ani k těm říkankám. Na to koule ještě fakt nemám :)
Už se zase moc rozkecávám, končím......
Ale každopádně děkuji za tvůj zájem a pochvalu, to se mi sakra dobře čte ;)
26.07.2019 11:03:19 | pendejo Noise