Anotace: ...
snad to na mě působí trošku křečovitě, ale je to originální a originalita je pro tebe typická, že?
02.03.2007 21:48:00 | Miskitka
hrozne ale hrozne moc se mi to libi.vazne. nevim proc ani nevim jestli by melo(nevim zda-li se v ni neskryvaji jinotaje), ale proste se mi libi...
02.03.2007 00:02:00 | Malá shnilá emotivní příšera