Roky pod našima rukama připomínají štvanou zvěř
prsty mají plno práce
na plný úvazek
oddělují maso, kost a tvé jméno
moje papírové ženy přikládají uši k chodníkům
kam se ztratila ozvěna tvých kroků?
jednou se podaří tě zašít
a najít někoho kdo poskytne pomoc
někoho
pro chvíle kdy je všechno kolem
plaché
křehké
a citlivé na dotek.
Jsem ráda, že ses vrátila, křehká na dotek.
28.07.2019 21:16:08 | Philogyny