"jseš jen směšná spermostopa
pane sebecítile bez mráčku
šašek počmáranej
nesmysl, záprdek, nic a tlučhuba"
řekla mi smrt
a dala mi takovou facku
až jsem si sednul na prdel
Pravda vyděsí...;-)
30.07.2019 15:32:59 | Marten
život a smrt
to je oblíbený téma
ale můžem žvanit až do aleluja
stejně víme velký kulový :-)
30.07.2019 17:42:24 | Yry
smrt zřejmě nenazývá člověka spermostopou a nejedná takovým estrádním způsobem, ale líbí se mi výraz "sebecítil"
30.07.2019 06:57:03 | Karel Koryntka