Už dlouho jsem nečet, co lidi nadělali se slovy. Nenapadlo by mě, že hned na poprvé to bude tak krásný.
29.04.2007 21:56:00 | Honza Vašek
Ten poslední řádek "srdci, co radostně bije" mi tam nějak maličko neštymuje. To srdíčko by mohlo tlouct třeba nostalgicky (s ohledem na obsah), nebo co já vím - zrátka jinak... Jinak moc pěkná ;-)
02.03.2007 08:00:00 | G.P.