nesmrtelnost je nakažlivá
Anotace: taková jedna sebekritika z roku 2008
"pojď, vytvoříme si vlastní slova,"
řekl mi jednou Sámseb Sámsebovič
- tak jsem si upředl samotku
se zrcadly na stěnách
"nadefinujeme si sobotu ve čtvrtek,"
usmál se na mě Danielsoft
čili občas propuknu jen tak smíchem
v autobusu plném cizích lidí
a směju se něčemu, co je interní a lokální
"já jsem Architekt,
to já jsem vytvořil Matrix,"
- to je tak sladká myšlenka, přátelé,
že je možno se opít
vlastními vynálezy.
tři kvarky pro pana Marka
tři kvarky pro pana Marka...
Přečteno 242x
Tipy 3
Poslední tipující: vlnka, Iva Husárková
Komentáře (0)